Празнувайте рождения си ден на плажа!

Специална оферта за тези, които искат да отпразнуват рожден ден на плажа – ако обичате звука на морето и музиката на живо и вечерята на открито – получете шанс да направите празник на открито! Ако е вашият рожден ден, ще получите пакета наполовина отстъпка!

Стъпете на топлия бряг на Егейско море и получете малко екзотично изживяване, като дегустирате автентични ястия, балансирани със свежа и ароматна кухня на Гърция.

Гърците имат специално отношение към храната и това се отразява в нейното качество. Гръцката кухня има невероятни завладяващи вкусове, съчетаващи аромата на Средиземноморието и Балканите. Типичните съставки са зехтин, риган, сирене, домати, патладжан, риба и морски дарове, тиквички и други. Акцентът е върху суровите, пресни и автентични продукти, отглеждани в домашни условия или местно производство.

Няма как да отидеш в Гърция и да не посветиш менюто си на морската храна. Смело мога да кажа, че направихме маратон в хапването на всякакъв вид морски дарове и риба, в съчетание със свежа салата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.