Блог

Лято

Днес нямаме време.
Утре няма да имаме сили.
Вдругиден няма да ни има.
От всички празници най-важен е Животът!

Нищо не отлагайте, живейте сега!

От всички празници най-важен е Животът!

Всичко около нас ухае на Коледа


Коледните базари с греяното вино, наситения аромат на канела, медените джинджифилови сладки в сладкарниците. Щандовете на магазините, окичени с коледни символи … Полека открехваме вратата на домовете си за коледния дух, който търпеливо чака да бъде топло посрещнат. Всяка домакиня е наострила уши за някоя нова интересна рецепта, с която да изненада любимите си на коледната трапеза. Празничното настроение завладява малки и големи, особено като започне важната мисия по откриване на подаръците.

Всичко около нас ухае на Коледа.

Мед и вино

Медът е един от първите продукти, към които посягаме, когато усещаме, че започваме да се разболяваме. Той се усвоява лесно от организма на човек и му дава енергия. Вила Санта Марина предлага безплатно при посрещането на своите гости по 1 буркан екологично чест мед от Никити.

А една бутилка бутиково бяло изстудено вино Ви очаква във вилата…

Гърция – Covid 19

Гърция удължава срока на действие на въведените временни ограничения по отношение на сухопътните, морските и въздушните съобщения на страната като част от мерките за ограничаване на разпространението на коронавируса до 06:00 ч. на 10.12.2021 г., съобщи българското външно министерство.

Continue reading „Гърция – Covid 19“

Почивка – синьо лято

Вила Санта Марина е двуетажна стилно обзаведена. Тя разполага с малък двор с барбекю, оборудвана кухная, трепезария, хол с мека мебел, две спални, две бани и тоалетни и голяма тераса. Спалните са разположени на втория етаж –  спалня с двойно легло и втора спалня с двуетажно легло и още едно падащо легло с размери 140/200, с възможност за настаняване до 3-4 деца или двама възрастни с две деца във втората спалня. Вилата разполага с баня и тоалетна на втория етаж. Подходяща е за настаняване на едно или две семейства от 6 възрастни и 2 деца. 

Continue reading „Почивка – синьо лято“

Септември във Вила Санта Марина

Защо септември? Защото това е страхотно време и много нови дейности. Освен това ние намаляваме нашите цени за септември, така че можете да се насладите на мястото и цената!

Continue reading „Септември във Вила Санта Марина“

Вълнуващо пътешествие

Никити е столицата на Ситония, кокетно селище, намиращо се на западния бряг. Историята му датира от 1830 г. и е място с историческо значение. Във вътрешността на Никити, по стръмен път се стига до старият град, осеян с малки калдъръмени улички, красиви къщи с традиционна архитектура, старата църква „Света Никити“, разположена на върха на висок склон, от която се разкрива страхотна гледка към града и морето, историческия и фолклорен музей на Никити.

Continue reading „Вълнуващо пътешествие“